Huishoudelijk reglement taekwondoschool Louis van Esch

 1. De inschrijving van nieuwe leden vindt altijd plaats door middel van het invullen van het inschrijfformulier en het incassoformulier. Deze wordt verstrekt op locatie of uitgeprint via de website. Daarnaast wordt u ook aangemeld bij de TBN (Taekwondo Bond Nederland).
 2. U dient op tijd aanwezig te zijn voor de lessen
 3. Bij langdurige afwezigheid is het verplicht om u af te melden.
 4. Het is verplicht om tijdens alle lessen een dobok (taekwondopak) te dragen en al uw beschermers en andere benodigdheden bij te hebben.
 5. Men is verplicht om de persoonlijke hygiëne op orde te hebben, dus bijvoorbeeld nagels geknipt, handen en voeten gewassen en een schoon dobok.
 6. Tijdens de lessen is het belangrijk om discipline en respect te tonen naar elkaar en naar de (assistent)leraren, zowel de leerlingen als de ouders van de leerlingen. Iedereen dient zich netjes te gedragen en mee te werken aan een goede sfeer.
 7. Alleen leden mogen de dojang (taekwondozaal) betreden.
 8. Het is toegestaan om een bidon, dopper of ander soort fles mee te nemen in de dojang, mits deze gevuld is met water.
 9. Het meenemen van eten is niet toegestaan in de dojang.
 10. Het is ook niet toegestaan om de dojang te betreden op schoenen.
 11. Taekwondoschool Louis van Esch is niet aansprakelijk voor diefstal of enige vorm van lichamelijk letsel ontstaan voor, tijdens of na de les. Lichamelijke gebreken die een belemmering kunnen vormen in het uitvoeren van de les dienen te worden besproken met de leraar.
 12. Als u of wedstrijden wilt gaan doen of banden (graduaties) wilt halen, is het zeer aan te raden om alle lessen aanwezig te zijn.
 13. Men is bij het inschrijven op de hoogte van het huishoudelijk reglement van Taekwondoschool Louis van Esch en handelt conform deze voorwaarden. Deze voorwaarde zijn terug te vinden op de website.
 14. Men is bij het inschrijven op de hoogte van het privacybeleid van Taekwondoschool Louis van Esch en deze is terug te vinden op de website.
 15. Bij het inschrijven gaat men akkoord dat foto- en beeldmateriaal geplaatst mag worden op de website en andere Social Media kanalen.
 16. Het is niet toegestaan om ontvangen en/of zelf opgenomen lesmateriaal te verspreiden aan derden en het lesmateriaal mag alleen privé gebruikt worden.
 17. U kunt mondeling, schriftelijk of telefonisch opzeggen mits dit maximaal een maand voor het einde van het kwartaal gebeurd.
 18. Bij het schenden van het huishoudelijk reglement wordt u het recht ontnomen om de lessen bij te wonen.