Afgelopen zaterdag werd voor de 10de keer het Yoo-Sin jeugdtoernooi gehouden. Met een klein team van 10 sporters begonnen wij aan het toernooi, enkele voor de eerste keer. Wel een kanttekening, wederom geen elektronisch pantser systeem dus gewoon ouderwets knallen en punten die uit het niets op het scorebord verschijnen.

In de morgen mochten de pupillen en aspiranten aantreden. Alle drie de heren Justin, Riley en Dylan verloren hun eerste partij en vielen buiten de prijzen, maar hebben allemaal een goede partij neergezet. Vooral Dylan, die voor het eerst vocht, was dicht bij een overwinning en verdiende deze ook. Bij de dames was het helaas een redelijk gelijk verhaal. Melissa kwam uit in een hogere klasse en verloor haar partij door een fysieke overmacht en Noura verloor haar partij maar dat was niet terecht. Zoals ik al zei was het uitreiken van de punten zeer discutabel. Beide dames mochten wel de derde plaats in ontvangst nemen.

In de middag was het tijd voor de kadetten en junioren. Lennox en Jaydi wisten de derde plaats te bemachtigen en verloren hun halve finale, niet geheel terecht. Jaydi had haar eerste partij al wel weten te winnen. Aiden verloor haar finalepartij helaas door een blessure en Naufal wist alle drie zijn partijen overtuigend te winnen (zelfs een met TKO) en won de eerste plaats. Danisha had helaas geen tegenstanders, haar beide tegenstanders waren te zwaar en zaten al een poule hoger en dus mocht ze haar gouden beker in ontvangst nemen.